Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • L'Ajuntament de Manresa convoca una concentració de suport a Puigdemont per aquest vespre a la plaça Major >

L'Ajuntament de Manresa convoca una concentració de suport a Puigdemont per aquest vespre a la plaça Major

23/09/2021

El consistori —membre de l’AMI— se suma a la convocatòria feta per aquesta entitat, a la qual s’afegeixen també Òmnium Cultural, l’ANC i el Consell per la República.

L’Ajuntament de Manresa ha convocat per avui a les vuit del vespre, a la plaça Major, una concentració de suport al president de la Generalitat i eurodiputat Carles Puigdemont Casamajó, que en el seu viatge a l’Alguer per participar a l’aplec internacional Adifolk va ser detingut, la passada matinada, per la policia italiana.

 

Amb aquesta concentració, el consistori manresà —que és membre de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI)— se suma a la convocatòria feta per aquesta entitat, a la qual s’hi ha afegit també Òmnium Cultural, l’ANC i el Consell per la República.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com