logo

Canal ètic

Què és?

Està accedint al Canal Ètic gestionat per Fundació Turisme i Fires de Manresa. La finalitat del canal és de rebre, arxivar i gestionar notificacions de:

  • Possibles incompliments de lleis;
  • possibles incompliments de normatives;
  • incidències que afecten el compliment normatiu de l’empresa.

Com funciona?

La informació que proporciona voluntàriament a través d’aquesta plataforma té com a finalitat detectar, investigar i corregir el incompliments notificats. Totes les dades enviades són confidencials, i seran accessibles només al responsable de compliment normatiu (Ivan Padilla Segués), i a les persones assignades per la direcció.

Si proporciona qualsevol dada personal, serà conservada sols durant el temps necessari per a la recerca dels fets notificats, amb un termini màxim de 8 mesos, excepte en el cas que hi hagi una normativa legal que n’habiliti la conservació. El Canal reuneix les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides al Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de Dades i la Llei Orgànica 3/2018 de Protecció de Dades i Garantia dels Drets Digitals.

Té dret a rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició al seu tractament en qualsevol moment. Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té el dret a presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Gràcies!

Moltes gràcies per la seva col·laboració.

Títol dels fets a notificar

Relació que ostentes amb la Fundació o l’Associació

Exposa els fets

Per enviar una denúncia o notificació en format àudio, salti al pas següent

Adjuntar arxius o àudio (opcional)

Hi ha testimonis? Indiqui els seus noms

Dades personals



Ja quasi estem!

Només has d'acceptar la política de privacitat i enviarem la notificació. Recorda que, en cas de no voler facilitar les teves dades personals, pots realitzar la denúncia amb caràcter anònim.