Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Del 20 al 30 de setembre es poden presentar les fotografies del concurs Viatgers Manresans i Petits Viatgers i itinerari fotogràfic 2021 >

Del 20 al 30 de setembre es poden presentar les fotografies del concurs Viatgers Manresans i Petits Viatgers i itinerari fotogràfic 2021

16/09/2021

Les fotografies d’adults es lliuraran al Centre Cívic Selves i Carner  (C/ Bernat Oller, 14-16), i les infantils (6 a 12 anys) al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50)  a casalescodines@ajmanresa.cat o presencialment.

A partir de dilluns que ve, 20 de setembre, i fins al 30 de setembre, ja es poden presentar les fotografies de la 16a edició del concurs per adults Viatgers Manresans 2021 i la 9a edició del concurs infantil Petits Viatgers i itinerari fotogràfic 2021. Les fotografies d’adults es lliuraran al Centre Cívic Selves  (C/ Bernat Oller, 14-16), i les infantils (6 a 12 anys) al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50)  a casalescodines@ajmanresa.cat o presencialment.

L’objectiu del concurs, convocat per l’Ajuntament de Manresa i Foto Art Manresa, és incentivar les persones amateurs a presentar les seves fotografies d’estiu i de viatges i promoure aquelles imatges de nivell més tècnic, artístic i creatiu en el cas de la categoria d’adults.

El concurs infantil vol estimular l’afició per la fotografia entre els més petits i l’observació darrera la càmera de moments estiuencs i dels elements patrimonials, humans i paisatgístics de l’itinerari fotogràfic del 19 de setembre, enguany des del Casal de les Escodines fins a la Font de Sant Pau, amb l’acompanyament d’un educador ambiental del Parc de la Sèquia.

A les edicions anteriors s’hi ha presentat una mitjana de 60 fotografies d’adults i 30 d’infants.

Les bases completes del concurs (adults i infants) es poden consultar a http://www.fotoartmanresa.cat, i també al  Facebook i Instagram de Manresacultura.

Concurs d’adults

Requisits tècnics de les fotografies:


Es podran presentar un màxim de tres obres per autor, que no s'hagin presentat en edicions anteriors d'aquest concurs. El format serà de 40 x50 cmen vertical, muntades sobre paspartú. La temàtica ha de ser fotografia de viatge/vacances i les mides de la imatge seran lliures.

S’aconsella que s’imprimeixin a un mínim de 20 x 30 cm i a 300 dpi. S'accepta qualsevol tècnica fotogràfica excepte els fotomuntatges. El jurat pot excloure les obres que no compleixin els requisits tècnics esmentats.

Entrega de les obres:


Del 20 al 30 de setembre, al Centre Cívic Selves i Carner,  de dilluns a divendres, de16 a21 h (C/  Bernat Oller, 14-16) 08242 Manresa. Tel. 938727477.

Les obres s'hauran de presentar, o bé enviar per correu o missatger, amb els ports pagats. Cal acompanyar-les amb el full d’inscripció. 


Premis i exposició de les fotografies:


A la millor fotografia popular:
Capsa Fent País “Experiències Úniques”; matrícula al curs de creativitat fotogràfica de Foto Art Manresa (30 h), matinal d'MBICI per 2 adults i 2 infants amb tast de vint i lloguer de bicis inclòs; val per impressió de  100 fotos a 10 x 15 cm o 50 fotos a 15 x 20 cm. Valorat en 360 €.


A la millor fotografia tècnica/artística:
Caixa de “Fent País: Viu, sent i comparteix !”; motxilla de viatge; ruta de les tines amb tast de vins per a 2 persones; 10 vals per imprimir fotos a 20 x 30 cm; 2 llibres de viatges. Valorat en 175 €


El lliurament dels premis de Viatgers Manresans es farà el dimarts 5 d'octubre a les 19.30 h al Centre Cívic Selves i Carner. El


L'exposició de les obres presentades o una mostra representativa, es durà a terme al Centre Cívic Selves i Carner, del 5 al  29 d’octubre i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 21 h.


Concurs d’Infants


Requisits tècnics de les fotografies:

Es podran presentar un màxim de tres obres per participant en un format A3 (30 x 42 cm) en vertical o horitzontal. Si s'envien per correu electrònic, les fotografies han de tenir màxima resolució (300dpi).


La temàtica ha de ser fotografia de viatges/vacances i/o itinerari fotogràfic del 19 de setembre i les mides de la imatge seran lliures. S'accepta qualsevol tècnica fotogràfica excepte els fotomuntatges


Impressió i entrega de les obres:


Del 20 al 30 de setembre, presencialment, de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20.30 h, al Casal de les Escodines (C/ Sant Bartomeu, 50) 08241 Manresa. Telf. 938725454 o per correu electrònic.


L’organització assumeix el cost de la impressió de les fotografies per ser exposades en el cas que s’enviïn per correu electrònic a: casalescodines@ajmanresa.cat


Cal acompanyar-les amb les dades del full d’inscripció.


Premis i exposició de les fotografies:


A la millor fotografia de vacances
:  Val per a la impressió de la fotografia guanyadora (50cm d’alçada  x 60 cm d’amplada)  sobre paper fotogràfic;  val per productes de papereria i/o escolars;  val d’escalada per 1 entrada + acompanyant i una tovallola  infantil. Valorat en 100 €.


A la millor fotografia de l’itinerari fotogràfic
: Val per una “Experiència medieval al monestir” per a 2 persones; val per productes de papereria i/o escolars;  val d’escalada per 1 entrada + acompanyant; val per Eco-Rail del Cardener (2 persones) Valorat en 87 €.


El lliurament dels premis de Viatgers Manresans es farà el dijous 7 d'octubre a les 19.30 h al Casal de les Escodines.


L'exposició de les obres es durà a terme al Casal de les Escodines, entre el 7  i el 29 d’octubre i es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9.30 a 14 h i 16 a 20.30 h.


El concurs de fotografia Viatgers Manresans (adults i infants) compta amb l’aportació de premis per part de: Viatges Concord, GuiesBtt.cat, Foto Art Manresa, Viatges Masanés, Victòria Complements, Terra de Vins, Espert Juanola Photomaton, Llibreria Papasseit, Contrast Fotografia, Fotografia Plans, Fèmina, Abacus Cooperativa, Món Sant Benet, El Pati Vertical i Eco Rail del Cardener.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com