Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • L'alcalde de Manresa agraeix en un missatge de vídeo la tasca del personal sanitari i la col·laboració de la ciutadania >

L'alcalde de Manresa agraeix en un missatge de vídeo la tasca del personal sanitari i la col·laboració de la ciutadania

31/03/2020

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha volgut agrair en un missatge de vídeo la tasca que porten a terme els professionals de la sanitat a Manresa, així com l’excel·lent coordinació entre les institucions en el camp de la salut. L’alcalde ha agraït també la cooperació de la ciutadania, que segueix de manera majoritària i exemplar el confinament a casa. També ha remarcat la feina dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament i ha tingut  un record per als manresans i manresanes que han perdut la vida a causa del coronavirus, alhora que vol expressar la seva solidaritat amb les seves famílies.


En un vídeo difós per les xarxes socials, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, assegura que la crisi del Covid-19 “ens està posant a prova” i que “vivim moments que mai no hauríem pogut imaginar”, alhora que recorda que “tots estem dedicant tots els esforços a lluitar contra el virus”.

 

L’alcalde expressa un reconeixement en primer lloc als metges, personal d’infermeria i la resta de professionals de la Fundació Althaia, la Fundació Sant Andreu Salut, l’ICS i en general tot el col·lectiu sanitari de la ciutat, als quals agraeix l’esforç, el compromís, la professionalitat i la solidaritat. “Gràcies per curar-nos i per cuidar-nos”.

 

Valentí Junyent recorda l’excel·lent coordinació a Manresa entre les diverses institucions, fruit de la tradició de molts anys: “aquesta coordinació de sempre ens serveix en aquests moments”.

 

Igualment, en el seu missatge l’alcalde expressa un agraïment molt explícit als manresans i manresanes per la seva col·laboració, respectant el confinament i la necessitat de quedar-se a casa per evitar la propagació del virus. De la mateixa manera, fa arribar un reconeixement als treballadors i treballadores de l’Ajuntament i de serveis bàsics, que fan tot el possible per continuar la seva tasca en els aspectes que són necessaris per a la població.

 

L’alcalde també expressa un record per tots els manresans i manresanes que han perdut la vida a causa del coronavirus, i vol manifestar la seva solidaritat amb les seves famílies.

 

Valentí Junyent acaba dient que “aquesta batalla serà llarga i difícil, però amb l’esforç del personal sanitari i la col·laboració de tothom, ens en sortirem”.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com