Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • IRIS, l'espai per a joves LGTBI+ de Manresa i el Bages, organitza un taller d'autodefensa contra la LGTBI+fòbia >

IRIS, l'espai per a joves LGTBI+ de Manresa i el Bages, organitza un taller d'autodefensa contra la LGTBI+fòbia

05/11/2019

L’activitat gratuïta tindrà lloc el dissabte 16 de novembre a les 6 de la tarda a l’Oficina Jove del Bages-Espai Jove Joan Amades. Consistirà en un taller d’autodefensa a diferents nivells, en el qual es treballaran tècniques d’autodefensa personal i col·lectiva, així com eines i estratègies per a l’apoderament.

L’Oficina Jove del Bages (carrer Sant Blai, 14) acollirà la sisena sessió d’IRIS, l’espai per a joves LGTBI+ de Manresa i el Bages, el dissabte 16 de novembre a les 6 de la tarda. L’activitat consistirà en un taller d’autodefensa centrat a treballar estratègies tant a nivell personal com col·lectiu per combatre les situacions de discriminació a què en molts casos les persones LGTBI+ afronten, com a conseqüència de la diversitat afectiva, sexual i de gènere “no normativa”. El taller, anomenat d’autodefensa contra la LGTBIfòbia, anirà a càrrec d’Ana Jorge, dinamitzadora de tallers d’autodefensa feminista i en tècniques d’autodefensa.

 

L’activitat proposada pretén treballar l’autodefensa a nivell físic, però també des d’un vessant social i personal, ja que es fonamenta en la facilitació i treball de les pròpies eines i estratègies que tenim com a individus per a apoderar-nos.

 

L’IRIS és un espai gratuït i obert a totes les persones joves que s’identifiquen amb les sigles LGTBI+. Com en la sessió anterior, l’objectiu és continuar generant un espai de trobada i de creació de xarxa, un espai de confiança i seguretat per a posar sobre la taula dubtes, debats i experiències vinculades amb la diversitat afectiva, sexual i de gènere. 

 

Per a més informació es pot escriure a l’Oficina Jove del Bages a través del correu electrònic bages@oficinajove.cat o del WhatsApp al 676664142 o bé algun dels correus del SAI LGTBI de Manresa (sai@ajmanresa.cat) o Bages (sai@ccbages.cat).

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com