Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Dilluns comencen els treballs d'Aigües de Manresa per renovar el clavegueram del carrer Dos de Maig >

Dilluns comencen els treballs d'Aigües de Manresa per renovar el clavegueram del carrer Dos de Maig

15/08/2019

En una 1a fase s’executarà la cruïlla del carrer Dos de Maig amb el carrer del Cos, i en una 2a fase es farà el tram del carrer Dos de Maig, entre el carrer del Cos i la Carretera Cardona. És previst que aquestes obres durin 4 setmanes.

La secció de Planificació de la Via Pública comunica que, el proper dilluns 19 d’agost, AIGÜES DE MANRESA SA iniciarà els treballs de renovació del clavegueram del carrer Dos de Maig, entre la carretera Cardona i el carrer del Cos.

 

En una 1a fase s’executarà la cruïlla del carrer Dos de Maig amb el carrer del Cos, i en una 2a fase es farà el tram del carrer Dos de Maig, entre el carrer del Cos i la carretera Cardona.

 

Afectacions:

 

Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Dos de Maig entre la carretera de Cardona i el carrer del Cos, inclosa la cruïlla del carrer del Cos que es restablirà al trànsit de vehicles un cop finalitzada la 1a fase.

 

Varis vials afectats se’n regularà el trànsit en “cul de sac”:

 

  • El carrer del Cos entre el carrer Bruc i el Dos de Maig, amb accés i sortida de vehicles pel carrer Bruc.

 

  • El carrer del Cos entre el carrer Fonollar i el Dos de Maig (plaça 8 de març inclosa), amb accés i sortida de vehicles pel carrer Fonollar.

 

S’invertirà el sentit de circulació del carrer Dos de Maig, entre el carrer del Cos i el Ramon Llull, de manera que els vehicles accediran a aquest tram del carrer Dos de Maig i al carrer Nou de Valldaura des del carrer Ramon Llull i sortint pel carrer Bruc.

 

Es mantindrà l’accés i sortida de vehicles en el tram afectat per obres des de la carretera Cardona.

 

El servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut en la línia L8 Perimetral – Estacions, d’acord als desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Dos de Maig i Policia Local

 

Es previst que aquestes obres durin 4 setmanes.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com