Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Demà es faran treballs de pavimentació a un tram de la carretera del Pont de Vilomara i a la plaça Sant Jordi >

Demà es faran treballs de pavimentació a un tram de la carretera del Pont de Vilomara i a la plaça Sant Jordi

11/08/2019

Són les primeres actuacions d’un paquet de treballs de millores de les calçades que afectarà  a trams de 22 vials de la ciutat fins al proper dia 7 de setembre.

L’Ajuntament de Manresa inicia demà els treballs del pla de xoc de l’espai urbà d’aquest 2019, que té l’objectiu de millorar trams de calçada de 22 vials de la ciutat, amb una superfície de 15.805 m2 i una inversió de 430.000 euros.

Les primeres actuacions tindran lloc a un tram de la carretera del Pont de Vilomara, entre el carrer Sant Joan d’En Coll i el carrer Trieta; i la plaça Sant Jordi. Els treballs es desenvoluparan durant tot el dia i suposaran talls de trànsit dels carrers afectats i modificacions de recorregut per a vehicles i transport públic.

 Les afectacions de trànsit previstes són les següents:

Carretera Pont de Vilomara entre el carrer Sant Joan d’en Coll i carrer Trieta (inclòs cruïlla)


  • Es tallarà al trànsit de vehicles la Ctra. Pont de Vilomara, entre el carrer Sant Joan d’en Coll i el carrer Ignasi Domènec (antic carrer Lluís Argemí de Martí). Els vehicles que circulin per ctra. Pont de Vilomara es desviaran per carrer Sant Joan d’en Coll en direcció a carrer Gaudí.

  • El carrer Trieta es regularà  en cul de sac amb accés i sortida de vehicles per carrer Gaudí.

  • L’accés de vehicles al carrer Ignasi Domènec  i Ctra. Pont de Vilomara (entre els carrers Trieta i Arquitecte Montagut) es realitzarà pel carrer Foneria (invertit de sentit de circulació) des del carrer Gaudí.

  • El servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut en la línia L1 Balconada d’acord als desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Foneria, Roger de Flor, Espai Jove Joan Amades i M. Aurèlia Capmany.

  • És previst que les afectacions en aquest vial durin 1 dia.


Plaça Sant Jordi



  • Es tallarà al trànsit de vehicles del carrer Bilbao entre carrer Caritat i Mossèn Jacint Verdaguer, i el tram de plaça Sant Jordi i carrer Joan Jorba entre carrer Mossèn Jacint Verdaguer i carretera de Vic.
     
  • El carrer Bilbao (tram entre c. Caritat i Mn. Cinto Verdaguer) es regularà en “cul de sac” amb accés i sortida des de carrer Caritat.
     
  • El servei BUS MANRESA modificarà el seu recorregut el la línia 4 Font – Valldaura sense anul·lar cap parada del servei.

  • És previst que les afectacions en aquest vial durin 1 dia. 

 

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com