Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • L'Ajuntament de Manresa rep Aleix Puig Povill, guanyador del 'talent show' MasterChef >

L'Ajuntament de Manresa rep Aleix Puig Povill, guanyador del 'talent show' MasterChef

18/07/2019

Fa poques setmanes, el manresà Aleix Puig Povill va proclamar-se guanyador de la setena edició de MasterChef, el popular 'talent show' culinari de TVE. Aquesta tarda, el jove cuiner ha estat rebut a l'Ajuntament per l'alcalde, Valentí Junyent, i membres de la corporació.

El cuiner manresà Aleix Puig Povill ha estat rebut per l'alcalde, Valentí Junyent, i membres de la corporació municipal. El guanyador de la 7a edició del 'talent show' de TVE MasterChef ha signat el Llibre d'Honor de la Ciutat i ha rebut un obsequi de l'Ajuntament en reconeixement al seu èxit en el programa.

 

Durant la recepció, el cuiner, acompanyat de diversos familiars, ha explicat algunes de les seves vivències de la seva experiència televisiva, i també de la seva sobtada popularitat. També ha visitat el Saló de Sessions de l'Ajuntament. L'acte ha acabat amb una fotografia de família de tots els assistents.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com