Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • El Palau Firal acollirà una xerrada sobre la nova convocatòria d'ajuts de Garantia Juvenil prevista per aquest mes de juny >

El Palau Firal acollirà una xerrada sobre la nova convocatòria d'ajuts de Garantia Juvenil prevista per aquest mes de juny

11/06/2019

La xerrada tindrà lloc el dilluns, 17 de juny, en un acte que començarà a les 12 del matí i anirà a càrrec d’Àlex Llovet, cap de secció d'Iniciatives per al Treball de la Generalitat de Catalunya.

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) i l’Oficina Jove del Bages han organitzat una xerrada per explicar la nova convocatòria d’ajuts de Garantia Juvenil que està previst que surti aquest mes de juny i que anirà a càrrec d’Àlex Llovet, cap de secció d'Iniciatives per al Treball de la Generalitat de Catalunya.

 

La xerrada tindrà lloc al Palau Firal el proper dilluns, 17 de juny, en un acte que començarà a les 12 hores i va dreçada, tant a les persones beneficiàries de la subvenció com també al personal tècnic de promoció econòmica i de joventut de la Catalunya Central.

 

Enguany, l’ajut previst és de 9.900€ a fons perdut destinat a autònoms/es de qualsevol sector d’activitat inscrits al programa de Garantia Juvenil. En poden ser beneficiàries les persones de 16 a 29 anys que no estudiïn ni treballin en el moment de la inscripció.

 

Es prega confirmació clicant al següent enllaç, o enviant un correu a bages@oficinajove.cat o trucant al 938771360

 

Programa de l’acte del dilluns 17 de juny

 

12 h.        Xerrada “Nova convocatòria d’ajuts de Garantia Juvenil”, a càrrec d’Àlex Llovet, cap de secció d'Iniciatives per al Treball. Generalitat de Catalunya:

 

  • Requisits i condicions de la subvenció (criteris de revisió, forma de justificació, motius de revocació, imatge institucional...)

 

  • Forma de presentació de la sol·licitud amb simulació d’accés a la bústia de notificacions electròniques (la sol·licitud és només telemàtica amb signatura electrònica)

 

13 h.        Xerrada “El paper de les entitats de suport”, a càrrec de tècnics del CEDEM i l’Oficina Jove del Bages.

 

13.15 h.   Precs i preguntes

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com