Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Inscripcions obertes del 13è Torneig de Catan del Club del Joc del CAE >

Inscripcions obertes del 13è Torneig de Catan del Club del Joc del CAE

09/05/2024

Enguany se celebrarà el dissabte, 25 de maig, de les 17 a les 20 h als locals del CAE de la plaça del Milcentenari. Amb aquesta activitat, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Manresa, el CAE commemora un cop més el Dia Internacional del Joc

El Club del Joc del CAE obre les inscripcions per participar en la 13a edició del Torneig de Catan que organitza anualment coincidint amb el Dia Internacional del Joc. Enguany es farà el dissabte, 25 de maig, de les 17 a les 20 h, als locals del CAE (Plaça del Milcentenari, s/n, de Manresa).

Les partides seran de quatre jugadors/es amb el joc bàsic de Catan, sense incorporar cap expansió. Hi haurà 3 rondes de partides, cadascuna amb un escenari diferent, amb una durada màxima de partida de 45 minuts. Els jugadors/es s’agruparan per sorteig en la primera ronda i en l’última les taules es configuraran a partir de les puntuacions obtingudes pels participants fins aquell moment. Les tres persones millors classificades aconseguiran un joc de taula.

Les places per participar en el torneig són limitades i cal formalitzar la inscripció prèviament a través del web del CAE www.cae.cat.

L’organització del Torneig de Catan recau en els membres del Club del Joc. Compta amb la col·laboració de l’editorial Devir i forma part d’un programa d’activitats de lleure i dinamització juvenil que impulsa el CAE amb el suport de l’Ajuntament de Manresa i del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya.

Amb el nom original Colons de Catan, Catan va donar peu a una nova generació de jocs de taula amb milions de seguidors a tot el món. Des de la seva aparició l’any 1995, se n’han venut milions d'exemplars i ha estat reconegut i guardonat amb els més prestigiosos premis del sector. L'any 2010, Catan es va començar a editar en català.

 

(*) Peu de foto: Imatge d'arxiu d'edicions anteriors del Torneig de Catan

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com