Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • L'Ajuntament engega demà treballs d'esporga als plàtans del Passeig i la plaça Espanya >

L'Ajuntament engega demà treballs d'esporga als plàtans del Passeig i la plaça Espanya

07/05/2024

Els treballs consisteixen en l’eliminació de branques seques o que tinguin risc de trencament.

L’Ajuntament de Manresa inicia demà uns treballs d’esporga als plàtans del Passeig de Pere III i la plaça Espanya. Es tracta d'una esporga de seguretat, en la qual s'eliminaran branques seques i les que tinguin risc de trencament. No es tracta d'una esporga per reduir capçades.

 

Aquesta esporga en verd es fa en aquest moment perquè, llevat d'algunes branques que s'hagin de tallar per risc de trencament, no es preveu fer talls grans en fusta viva. Es tracta d'un tipus d'esporga especialitzada i amb tècniques de grimpada.

 

Els primers treballs es faran del 8 al 10 de maig  i continuaran a finals de maig o principis de juny. S'iniciarà pel tercer tram, entre la plaça Espanya i la plaça Bonavista, on no hi ha terrasses. Després és previst fer el primer tram -entre la Muralla i la plaça Neus Català-, i es deixarà pel final el segon tram –entre la plaça Neus Català i la plaça Espanya-. 

 

(*) Peu de foto: Treballs s'esporga com els que es faran els pròxims dies al Passeig 

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com