Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Les inscripcions als cursos de català per adults del CPNL seran del 2 al 4 d'abril >

Les inscripcions als cursos de català per adults del CPNL seran del 2 al 4 d'abril

14/03/2024

Les persones que no hagin estat alumnes del CPNL els últims 12 mesos han de fer una prova de nivell que poden demanar a través del portal www.cpnl.cat/inscripcions/ abans del 20 de març.

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) farà els dies 2, 3 i 4 d’abril les inscripcions als cursos de català per a adults del període abril-juny 2024.  
 

Les persones que no hagin estat alumnes del CPNL els últims 12 mesos han de fer una prova de nivell que poden demanar a través del portal https://www.cpnl.cat/inscripcions/ abans del 20 de març. Per accedir a la inscripció també es pot presentar un certificat de coneixements de català. 

 

El procés d'inscripció es pot fer totalment en línia a través de la plataforma d’inscripció i tràmits, o presencialment al CNL Montserrat (passeig de Pere III, 68, entresol. Entrada per la plaça de l’11 de Setembre) des del dia 2 d’abril, a les 9 h, fins al 4 d’abril, a les 20 h. La matrícula s'estructura en dos torns: preferent: el dia 2 d’abril (per a antics alumnes inscrits a un curs del CPNL durant els darrers 12 mesos) i general, els dies 3 i 4  d’abril. 

 

Aquest proper trimestre abril-juny, el CPNL torna a oferir cursos presencials de nivell intermedi adreçats a persones catalanoparlants que volen millorar l’ortografia. L’oferta de cursos es pot consultar en el cercador de cursos, on es pot  localitzar el cursos que es faran a tot el territori.  

 

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com