Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • L'empresa municipal FORUM S.A. iniciarà la gestió de la zona blava el 26 de maig >

L'empresa municipal FORUM S.A. iniciarà la gestió de la zona blava el 26 de maig

22/05/2023

El canvi de gestió implicarà una operació tècnica de readaptació dels parquímetres que farà que els aparells estiguin inoperatius durant unes hores. El mateix 26 de maig entraran en vigor les noves tarifes. FORUM S.A. estrena nova imatge coincidint amb la nova etapa en què també gestionarà l’estacionament regulat en superfície de la ciutat.

L’Ajuntament de Manresa informa que el servei d’estacionament en superfície sota temps limitat passarà a ser gestionat per l’empresa municipal FORUM S.A. a partir del 26 de maig, l’endemà que s’esgoti el contracte amb l’actual concessionària (Eysa). En aquest sentit, fa saber que el canvi d’empresa gestora implicarà una readaptació de tots els parquímetres i una actualització dels sistemes de pagament per TPV (targetes bancàries).

 

L’operació tècnica provocarà que els aparells —i també l’aplicació mòbil— estiguin inoperatius entre les 9 i les 16 hores del 26 de maig. A partir de les 16 hores del mateix 26 de maig, els parquímetres tornaran a estar operatius. Serà aleshores quan entraran en vigor les noves tarifes: 1,50 euros la zona blava, 1,30 euros la zona taronja (segona corona), 75 cèntims per als vehicles de zero emissions i 6 euros per a l’anul·lació de denúncies.

 

Durant els primers dies, però, el pagament només es podrà efectuar amb monedes i a través de l’aplicació mòbil “El Parking”, la mateixa que ja hi havia fins ara. El pagament amb targeta bancària no serà operatiu fins al 5 de juny, a causa de les operacions d’actualització del sistema de pagament per TPV que s’han de realitzar als parquímetres.

 

Coincidint amb aquesta nova etapa —en què FORUM S.A. serà la responsable de la gestió de la zona blava—, l’empresa municipal estrena nova imatge amb la voluntat d’incorporar al logotip les noves tasques que durà a terme a partir d’ara en matèria de mobilitat. D’aquesta manera, s’ha modernitzat la marca, amb una imatge tipogràfica més sòlida que pretén descriure els dos grans àmbits amb què es divideix l’activitat de FORUM: l’habitatge social i la mobilitat.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0