Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • L'Ajuntament de Manresa homenatja Constantino García Sebastián, que compleix 100 anys >

L'Ajuntament de Manresa homenatja Constantino García Sebastián, que compleix 100 anys

16/03/2023

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans, Rosa M. Ortega Juncosa, ha visitat avui Constantino García Sebastián per lliurar-li un obsequi i un ram de flors, en nom del consistori, amb motiu del seu 100è aniversari.  

 

L’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la  regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa M. Ortega Juncosa, ha visitat avui Constantino García Sebastián per felicitar-lo pel seu centenari i li han lliurat un ram de flors i  un obsequi en nom de l’Ajuntament.

La visita ha tingut lloc al seu domicili al carrer Poeta Mistral, amb la presència de membres de la seva família que no s’han volgut perdre aquesta celebració tan especial. 

Constantino García  va néixer a Saragossa el 16 de març de 1923. Viu a Manresa des de l’any 1950. Té un fill i una  filla, sis netes i sis besnéts. Durant la seva vida laboral va fer  ferroviari com a empleat de Renfe.  

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com