Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El Conservatori de Manresa organitza un curs per apropar el món de l'òpera a tots els públics

23/09/2022

Es farà cada dimecres de 19.30 a 21 h, d’octubre a juny, i anirà a càrrec de la professora de cant del Conservatori, Margarida Lladó Falgarona.   

 

Un any més, el Conservatori Municipal de Música de Manresa ha programat el  curs d'Història de l'Òpera, obert tant a alumnes del Conservatori (reglats i no-reglats) com a la ciutadania en general. 

 

És tracta d’un curs molt divulgatiu per al qual no és imprescindible tenir coneixements musicals. Només cal tenir ganes d'introduir-se en el fascinant món de l'òpera visualitzant a cada classe i en pantalla gran, fragments de les òperes més representatives del gènere amb els millors cantants i les millors produccions escèniques, acompanyat pels comentaris de la professora de cant del Conservatori, Margarida Lladó Falgarona, situant cada òpera en el seu context històric, amanit d'anècdotes i curiositats relatives a l'obra o al seu autor.

 

El curs tindrà lloc els dimecres, de 19.30 h a 21 h al Conservatori Municipal de Música de Manresa. L'inici de les classes serà el dimecres 5 d'octubre. Les inscripcions estan obertes. Per a més informació: conservatori@ajmanresa.cat.

 

 

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com