Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Cuida't

7 i 8 de novembre de 2020


Davant la prohibició de celebrar fires i congressos dictada pel govern de la Generalitat per contenir l’epidèmia de Covid19, Fira de Manresa s’ha vist obligada a suspendre la fira  Cuida’t que s’havia de celebrar de manera presencial els dies 7 i 8 de novembre. 
Des de Fira de Manresa es treballa per reprendre Cuida't, en format presencial, tan aviat com sigui possible i seguint l'evolució de la pandèmia.


Cuida't és la fira de teràpies naturals de la Catalunya Central. És una fira que reuneix en un mateix espai empreses, centres, escoles, associacions i professionals que es dediquen al món de les teràpies naturals, la salut i el benestar, totes elles complementàries amb la medicina tradicional. Es tracta de disciplines que proporcionen pau, energia, tranquilitat, equilibri, relaxació i permeten la prevenció i la curació tant anímica com física.
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com