Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Últims dies per contractar estands per a la fira Cuida't

La contractació d’estands per a la fira Cuida’t encara la seva recta final. Cuida’t, dedicada a la salut i el benestar, se celebrarà els dies 19 i 20 d’octubre al Palau Firal de Manresa i per segon any consecutiu coincidirà en el temps amb la fira Ecoviure tot i que les dues fires ocuparan espais diferenciats. La iniciativa de sumar esforços entre Cuida’t i Ecoviure va donar molt bons resultats l’any passat ja que es va afavorir el trànsit de visitants entre una fira i l’altra.

En aquests moments s’està definint el programa d’activitats paral•leles que acompanyarà a la fira Cuida’t. Com en les passades edicions, hi haurà diferents tallers i xerrades pensats per donar a conèixer al públic teràpies naturals complementàries a la medicina tradicional i que poden ajudar a millorar el benestar i la salut de les persones.

En aquesta edició també tindran presència a Cuida’t diferents associacions de malalts i entitats d’ajuda a persones amb determinades malalties, amb l’objectiu d’oferir a les persones que les pateixen un suport i acompanyament específic per part d’altres persones que han passat per la mateixa experiència.
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com