Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fira de Setembre

La Fira de Setembre és una fira multisectorial ubicada al centre de Manresa, essent un punt de trobada entre visitants i expositors.

Els espais que li donen vida estan distribuïts al llarg del primer i segon tram del Passeig Pere III de Manresa, incloent-hi la plaça Neus Català Pallejà.

La fira comprèn diferents sectors, i durant dos dies mostra una gran quantitat de productes d’alimentació i cosmètica artesana, tèxtil, bijuteria, joieria i objectes fets a mà.

Una fira que neix l’any 2020, al setembre, després de no poder celebrar cap fira degut a la pandèmia. Així, va esdevenir un dels primers punts de trobada de la nova normalitat i amb el temps s’ha anat consolidant com a la fira que posa al punt final a l’estiu i dona pas a la tardor.

  • Adreça: Centre de Manresa
  • Correu electrònic: info@firamanresa.com
  • Horari:
    Cap de setmana del 30 de setembre i 1 d'octubre 2023
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com