Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Inici >
  • Notícies >
  • Vins Petxina organitza dos tastos de vins en el marc de l'Ecoviure >

Vins Petxina organitza dos tastos de vins en el marc de l'Ecoviure

L'empresa Petxina Exporta, creada el 2004, s'especialitza en el vi el 2011, com a agent comercial d'altres cellers, i a partir del 2014 desenvolupa els seus propis projectes: Vins Petxina. Els seus vins són desenvolupats per cellers que transformen les seves idees en vi, i actualment l'empresa compta amb 3 cellers que desenvolupen els seus vins.

L'objectiu de Vins Petxina és explicar als seus consumidors el món del vi i l'alimentació d'una manera comprensible, posant en valor el món agrari i rural que el fa possible, per tal que comprenguin la procedència del vi i que entenguin què beuen, per què és un producte especial i com s'ha arribat a crear.

Vins Petxina proposa dos tastos de vins en el marc de l'Ecoviure:

Tast de vi ecològic. Dissabte 19 d'octubre, a l'Ecoespai, de 12:30 a 13:00. Activitat gratuïta

Tast de vins naturals. Diumenge 20 d'octubre, a l'Espai tallers, de 11:00 a 12:00. Activitat gratuïta

Ambdós tastos aniran a càrrec d'Oleguer Brunet, de Vins Petxina. Les places són limitades, i les inscripcions es poden fer fins el divendres 18 d'octubre a través del correu electrònic: info@vinspetxina.com.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com