Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Premi per escollir el millor producte Ecoviure

Ecoviure convoca el premi per escollir el millor producte de l'edició d'enguany

  • Poden participar-hi tots els expositors, que tenen temps fins el dia 23 d'octubre per presentar les seves propostes

La fira Ecoviure ha convocat el concurs per escollir el millor producte o servei d'aquesta edició 2018, la vintena d'un certamen que s'ha convertit en referent a la Catalunya Central en tot allò relacionat amb el medi ambient, la sostenibilitat i l'ecologia. La convocatòria és oberta a tots els expositors de l'edició d'enguany, que tenen temps fins el 23 d'octubre per fer arribar les seves propostes a l'organització. Ecoviure se celebrarà al Palau Firal de Manresa els dies 27 i 28 d'octubre simultàniament a la fira Cuida't, dedicada al benestar, la salut i les teràpies naturals.

El premi al millor producte d'Ecoviure vol posar de relleu les millors iniciatives dels seus expositors, oferint una difusió complementària al producte o servei guanyador. A l'hora de valorar les propostes, el jurat tindrà en compte aspectes com ara si el producte és local o de proximitat, la sostenibilitat, la innovació, el cicle de vida del producte o la responsabilitat social de l'empresa. Des que es va creat aquest guardó ara fa quatre anys, el premi al millor producte d'Ecoviure ha estat per la llonganissa de pagès de Dpagès (2017), la màrfega mandrosa d'Ecomatalasser (2016), els sistemes de depuració natural de La Gota (2015) i les ametlles activades amb aigua de mar, all, ceba i menta de BO-Q Alimentación natural (2014).

El lliurament del premi es farà durant l'acte inaugural de la fira i el guanyador obtindrà un descompte d'un 50% en el preu de l'estand per al proper any, a més de la difusió del seu producte i un diploma acreditatiu. La participació al concurs és gratuïta.

Un gran cap de setmana dedicat a la salut i el medi ambient

Manresa viurà els dies 27 i 28 d'octubre un gran cap de setmana dedicat a la salut, el medi ambient, la sostenibilitat i l'ecologia. Serà gràcies a la celebració simultània de dues fires de referència en aquests àmbits: Ecoviure, que enguany celebra el seu 20è aniversari, i Cuida't, que arriba a la vuitena edició com a aparador de les darreres tendències en benestar, salut i teràpies naturals.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com