Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • El documental “Una família colombiana” arriba a Manresa en el marc del 5è aniversari dels Acords de Pau a Colòmbia >

El documental “Una família colombiana” arriba a Manresa en el marc del 5è aniversari dels Acords de Pau a Colòmbia

14/10/2021

L’acte tindrà lloc el dilluns 18 d’octubre a les 19.30 hores a l’Auditori de la Plana de l’Om. Comptarà amb la participació de la protagonista del documental, Ruby Castaño, i la seva directora Tanja Wol Sørensen.

Arreu del món hi ha líders socials que han dedicat tota la seva vida a la lluita per la defensa dels drets humans i la defensa de la terra. Però quins costos i quines conseqüències familiars ha tingut aquesta vida per als protagonistes? El llargmetratge documental Una família colombiana (A Colombian Family) de la directora danesa Tanja Wol Sørensen arriba a Manresa amb l’objectiu de posar sobre la taula aquestes qüestions en el marc del 5è aniversari dels Acords de Pau a Colòmbia entre el govern i les FARC-EP.

Seleccionat a més de 20 festivals i guanyador de cinc premis, Una família colombiana és un retrat íntim de la relació entre una mare i una filla en el context del conflicte armat a Colòmbia, una cara que acostuma a passar desapercebuda.

El cinefòrum comptarà amb la participació de la protagonista del documental, Ruby Castaño, i la seva directora Tanja Wol Sørensen que emmarcaran el documental i conversaran amb les persones assistents.

Aquest és un acte promogut per part del Col·lectiu Maloka, la Casa per la Solidaritat i la Pau Flors Sirera i el Programa de Cooperació de l’Ajuntament de Manresa amb el suport de la Diputació de Barcelona. L’activitat s’emmarca en el Pla d’Educació per la Ciutadania Global.

 

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com