Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Inici >
  • Notícies >
  • L'ExpoBages clou l'edició més tecnològica amb molts visitants i animació >

L'ExpoBages clou l'edició més tecnològica amb molts visitants i animació

Manresa ha clos aquest diumenge l’ExpoBages 2019 amb un balanç molt positiu tant pel que fa a visitants com per les activitats que s’han portat a terme al centre de la ciutat durant tot el cap de setmana i que han reafirmat el potencial econòmic, social i cultural de la capital del Bages. Tot i que en moments puntuals el temps ha fet la guitza, en termes generals la meteorologia ha respectat el certamen, que en la 39a edició ha tornat a ser un gran esdeveniment ciutadà amb la tecnologia i la gastronomia com a principals novetats.

“La valoració és molt positiva, els expositors estan molt contents per la gran quantitat de persones que han passat per la fira” afirma el coordinador de la comissió organitzadora, Llorenç Juanola, que destaca la bona acollida que han tingut les novetats en els àmbits de la tecnologia, amb el nou Espai 4.0, i la gastronomia, amb el Gastrosalut, així com les jornades professionals del sector industrial i del turisme que es van celebrar divendres. Són àmbits que, segons Juanola, contribueixen a dotar el certamen de nous continguts i la intenció és potenciar-los en pròximes edicions. 

La fira ha tingut com a eix central el Passeig Pere III i els carrers propers i ha inclòs també el Centre Històric. Automoció, turisme, comerç i un gran nombre d’activitats paral·leles han completat la programació d’un cap de setmana en què Manresa ha bullit d’activitat i ha comptat amb la implicació d’entitats de la ciutat. 

Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i Fundació Althaia, expositors distingits
L’organització de la fira ha distingit l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, municipi convidat en l’ExpoBages d’enguany, amb el guardó a l’expositor amb el millor disseny. Ha valorat sobretot que durant tot el cap de setmana aquesta població ha portat a la fira mostres de les seves principals festes i tradicions i també l’exposició “Sant Joan de Vilatorrada i Sant Martí de Torroella, 1000 anys d'essència al Pla de Bages”. La Fundació Althaia ha rebut el guardó a la innovació per donar a conèixer, a través del seu estand, les possibilitats de la impressió 3D en el sector de  la salut.  

El sector de l’automoció ven més d’una setantena de vehicles
Un dels grans reclams de l’ExpoBages ha tornat a ser el sector de l’automoció. Les diferents marques han exposat els darrers models al carrer Guimerà i a la Muralla durant tot el cap de setmana en què s’han venut un total de 72 vehicles. El sorteig amb el val de descompte de 3.000 euros, a què optaven totes les persones que han adquirit un automòbil en el marc de la fira, ha estat per a un client del concessionari Maas Pragauto. 
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com