Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Prepara't per l'ExpoBages més tecnològica!

La tencnologia ha arribat per quedar-se, i de ben segur que canviarà les nostres vides d’una manera o altra. Aquest any, l’ExpoBages es proposa apropar-se al futur i convidar a tothom qui ho vulgui a descobrir, provar i experimentar en primera persona algunes innovacions tecnològiques punteres. Vols saber què hi trobaràs al nou Espai 4.0? 

Drons. Una gran carpa on podràs fer volar un dron i aprendre més sobre ells: per a què s’utilitzen? Quines aplicacions tindran en el futur? Quins reptes suposen?  

Impressió 3D. De la mà de la Fundació Althaia, podràs veure les aplicacions de la impressió 3D en l’àmbit sanitari, tant pel que fa a la impressió de teixit humà com de menús alimentaris adaptats a les necessitats de cada pacient. Les demostracions es faran al seu estand ubicat al Passeig Pere III.

Simulador de conducció. Sabries reaccionar davant d’una situació de risc al volant? El CETIM portarà a l’ExpoBages un simulador de conducció que permet experimentar i practicar la conducció en diferents situacions. Una manera segura d’aprendre a conduir millor!

Patinets elèctrics. Un invent que revolucionarà la mobilitat a les ciutats. A la carpa tecnològica podràs provar diferents models de patinets elèctrics.

Mobilitat sostenible. Els cotxes elèctrics cada vegada són més presents a les nostres vides. Per això, l’oferta d’automoció que habitualment ja té presència a l’ExpoBages aquest any s’ampliarà amb una mostra de vehicles elèctrics, que també estarà ubicada a la carpa tecnològica del pati del Casino.
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com