Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Divendres 17 de maig

Jornada professional: Cap a on va la indústria del Bages? D'11 a 13 h. a la Casa Lluvià (C/ Arquitecte Oms 5). Jornada en la qual es donaran a conèixer innovacions tecnològiques que afecten tant els usuaris com les empreses i el canvi que suposarà en les nostres vides. Organitza: Programa OBI-Ocupació al Bages Industrial. 

Jornada professional del sector turístic. De 9 a 12 h. a la sala d'actes del Casino. Sessió en la que es donaran eines a la destinació Bages per millorar la seva competitivitat a través d'una bona estratègia de posicionament al mercat que afavoreixi la comercialització del producte turístic. Inscripcions a http://bagesturisme.cat/acces-a-professionals/. Organitza: Bages Turisme i Bages Impuls. 

Demostració: Com es dissenya i s'imprimeix un model 3D personalitzat en un hospital. A les 17 h. a l'estand de la Fundació Althaia (primer tram del Passeig).

Demostració: Com es dissenya i s'imprimeix un menú en 3D adaptat a la persona en un hospital. A les 18 h. a l'estand de la Fundació Althaia (primer tram del Passeig).

El cosidor i les núvies. Durant la tarda a l'estand Sant Joan de Vilatorrada km0. Acció teatral del Sant Joan de Vilatorrada del 1920 - Embarrats.

Gastronomia Territori Vilatorrada. Durant la tarda a l'estand Sant Joan de Vilatorrada km0. Demostracions de cuina amb productes de proximitat.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com