Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

La fira

El gran punt de trobada de la Catalunya Central. Això és l’ExpoBages. Una fira multisectorial de referència al territori, però també un gran esdeveniment popular que omple els carrers de Manresa d’activitat durant tot un cap de setmana del mes de maig.

La fira s’extén pels principals carrers del centre de Manresa i combina l’oferta pròpia d’una fira multisectorial amb parades d’artesans i comerç obert durant tot el cap de setmana. Destaquen els sectors de l’automòbil, la salut i l’esport, el turisme, els serveis a les persones, l’alimentació... Un gran aparador de propostes que permet al públic tocar, tastar i conèixer en primera persona una infinitat de productes i serveis.

Però l’ExpoBages és molt més! La implicació de moltes entitats de la ciutat completa l’agenda de la fira amb tot tipus d’activitats culturals i d’oci. Diada castellera, concerts a l’aire lliure, tallers i jocs infantils, mostres de cultura popular, gastronomia... La part més lúdica de l’ExpoBages té propostes per a tots els públics, convertint la fira en una gran festa de la primavera a Manresa.

L’ExpoBages fa ciutat i fa territori. La seva voluntat comarcal es materialitza en la figura del poble convidat, que cada any recau en un municipi diferent del Bages. El poble convidat és un dels grans protagonistes de la fira, mostrant al públic la seva història, la seva cultura i les seves tradicions.

Així doncs, us convidem a visitar l’ExpoBages i gaudir del comerç, la cultura i les tradicions de Manresa i el Bages!

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com