Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
  • Inici >
  • Notícies >
  • ExpoBages 2020 no es farà en la data prevista però s'estudia poder-la celebrar més endavant >

ExpoBages 2020 no es farà en la data prevista però s'estudia poder-la celebrar més endavant

ExpoBages 2020 no es farà en les dates en què estava previst, els dies 15, 16 i 17 de maig, com a conseqüència de l’epidèmia de coronavirus. La incertesa que hi ha en aquests moments sobre com evolucionarà la situació fa impossible que la fira es pugui organitzar en les condicions adequades. Malgrat tot, els organitzadors -Ajuntament de Manresa, Fundació Turisme i Fires de Manresa i la comissió organitzadora- valoren la possibilitat de celebrar-la en una nova data i convertir-la en un estímul per a la reactivació econòmica un cop superada l’epidèmia.

ExpoBages havia de celebrar enguany els seus 40 anys d’història i per aquest motiu s’estava treballant en diferents propostes per posar en valor la trajectòria d’una de les fires més històriques de la Catalunya Central. A la vegada, els organitzadors aposten per donar continuïtat i potenciar encara més algunes de les propostes iniciades en la passada edició i que van tenir una molt bona acollida per part del públic. És el cas de l’espai dedicat a les noves tecnologies, englobades en l’anomenada indústria 4.0, o l’apartat gastronòmic, que en l’edició 2019 va estar centrat en l’alimentació saludable.

En les properes setmanes, superat el període de confinament, l’organització valorarà les diferents opcions per reprogramar-la.
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com