Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Concurs a Instagram

Bases del concurs a Instagram Ecoviure 2019

Objectius
El concurs consisteix en la publicació de fotografies de l’Ecoviure 2019 amb l’etiqueta #concursecoviure19 a través de la xarxa social Instagram. 

Condicions de participació 
Poden participar-hi totes les persones físiques que vulguin, sense límit d’edat. L’únic requisit és ser usuari d’Instagram i que les imatges siguin publicades a través d’un perfil públic en aquesta xarxa social i utilitzant l’etiqueta #concursecoviure19. En el cas de persones menors d’edat, el fet de participar implica que tenen el consentiment dels pares o tutors. 
L’enviament d’imatges al concurs implica la confirmació respecte a cada imatge que: 
- Ha estat feta a la fira Ecoviure 2019
- Ha estat feta pel participant i l’obra és seva
- No té cap contingut ni material obscè, violent o difamatori

Durada del concurs
Les fotografies s’hauran de publicar entre els dies 19 i 22 d’octubre del 2019. El guanyador es donarà a conèixer el dia 25 d’octubre.

Premi 
El guanyador es decidirà per sorteig entre totes les persones participants. El premi consistirà en un pack de productes cedits pels expositors de l’Ecoviure i que inclou el següent:
- Un estudi i viabilitat econòmica d'una instal·lació d'energia solar fotovoltaica domèstica o industrial de fins a 100 kw (Azimut 360)
- Un lot de bosses que inclou: una motxilla, una bosseta, un boc n’roll per a entrepans, una cinta per penjar claus i un pack de 6 retoladors per pintar roba (Atap)
- Una llauna de 5 litres d’oli d’oliva ecològic Isul (Almazara Ecológica)
- Una caixa de 15 kg de sabó de rentadora (Biopompas Manresa)
- Un bolquer i una tovalloleta rentable de cotó (By mami)
- Un val de 30 € per a la compra de roba ecològica (Bloi Ecological)
- Una beguda proteica de plàtan (Nahrin)
- Un sac de 8 kg de malta ecològica feta artesanalment (Sallavinera de maltes)
- Un lot de productes de la marca ecològica Flora que inclou: gel de dutxa neutre indicat per a pells molt sensibles, xampú neutre per a pells molt sensibles i gel per a cames i peus cansats (Tarannà cosmètica natural)
- Un val per aïllar dues caixes de persiana (Aistercel)
- Un conjunt d’arracades, collaret i polsera (Fangjoia)
- Dues guies de la Sèquia i dos gots plegables (Aigües de Manresa)
- Una bossa de ràfia dels 20 anys de la entitat, un exemplar del llibre Plantes Bioindicadores, dos exemplars del col·leccionable Cultiva'm (Associació L’Era)
- Una col·lecció de plantes aromàtiques i remeieres (El Vergel de las hadas)
- Una ampolla de vi ecològic Blau Marí (DO Tarragona) i una ampolla de Blanc vi natural negre 2017 (Vins Petxina)
- Una garrafa d’oli ecològic (Norattus)
- Un sac de compost, una capa de la campanya #somsuperpoderos@s, un llibre sobre el patrimoni de pedra seca i un embolcall per a entrepans reutilitzable (Consorci del Bages per a la Gestió de Residus)

- Un lot de productes de neteja (L'Arbre Vert)

 
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com