Instal·lacions compartides: obradors i escorxadors
Dimecres 19 d'octubre - FUB de Manresa (Aula 107). Avda. Universitària, 4-6
9.00h Registre d'assistents
9.10h Presentació de la jornada. Sra. Marta Arce, Escola Agrària de Manresa
9.15h Instal·lacions compartides de transformació alimentària: què són i com funcionen. Sra. Alba Piqué, Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA)
10.10h Posada en marxa d'un obrador. Sra. Xell Saus, l'Obradora
10.40h Primers passos de l'escorxador mòbil. Sra. Sònia Llamas i Sra. Núria Cabré, Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central (ADRCatCentral)
11.10h Pausa i trasllat al lloc de les visites (Desplaçament a compte propi. 25 minuts a peu)
12.00h Visites simultànies a l'Obradora i l'Escorxador mòbil
13.00h Cloenda de la jornada
La biodinàmica i l'ús de coure en vinya
Dimecres 19 d'octubre - Jornada tècnica en línia
17.00h Registre d'assistents
17.05h Presentació de la jornada. Sra. Joana Amador, Escola Agrària de Manresa
17.10h L'agricultura biodinàmica pot ajudar a la reducció de coure. Sra. Marisol Garrido, enginyera agrònoma i formadora en Agricultura Biodinàmica
18.40h Torn obert de preguntes
19.00h Cloenda de la jornada