Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Ecoviure s'obre al públic dissabte despertant un gran interès entre el públic familiar

Ecoviure s’obrirà al públic dissabte plena de propostes per a una vida més sostenible. Hi seran presents una setantena d’expositors, que mostraran als visitants productes i serveis en els àmbits de l’alimentació ecològica, la cosmètica natural, el tèxtil sostenible, les energies renovables i la bioconstrucció, entre d’altres. La fira estarà oberta de 10 del matí a 8 de la tarda amb entrada lliure i s’hi podrà comprar la majoria dels productes exposats. Dissabte a les 11.30 del matí tindrà lloc la inauguració oficial i el lliurament del premi al Millor Producte d’Ecoviure 2021.

A més, durant tot el cap de setmana s’hi faran activitats paral·leles com tallers, xerrades i activitats infantils, en un programa amb propostes per a tots els públics. A hores d’ara, algunes de les activitats ja han penjat el cartell de “complet”, com és el cas del taller familiar de fabricació de sabons que es farà diumenge. També està gairebé ple el conte “El viatge d’en Pepito” de diumenge a la tarda, el que mostra l’interès que desperta la fira entre el públic familiar. Des de l’organització es recomana planificar la visita i reservar amb antel·lació les activitats, ja que enguany, en compliment de les mesures anti Covid-19, és imprescindible fer inscripció prèvia.

La fira ocuparà l’espai interior i exterior del Palau Firal de Manresa i hi haurà control d’aforament per tal de respectar les mesures anticovid vigents. També hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic, es vetllarà perquè la ventilació sigui adequada i es mantinguin les distàncies de seguretat i es desinfectaran els espais abans i després de les activitats.

La mel, producte protagonista
Una de les novetats d’aquesta edició serà l’espai monogràfic dedicat a la mel. Es tracta d’una proposta que es vol que tingui continuïtat, de manera que cada any hi hagi com a protagonista un tema diferent. Dins d’aquest espai temàtic hi haurà un tast de mels, una xerrada sobre curiositats de les abelles i un taller d’elaboració d’espelmes d’abella, entre d’altres.

Ecoviure està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Manresa, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, Aigües de Manresa i l’Escola Agrària de Manresa. A la seva comissió organitzadora hi són representats el Camp d’Aprenentatge del Bages, el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa i el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, i el grup de treball del Fòrum Energia, format per membres del Consell Comarcal del Bages, el Gremi d’Instal·ladors, i Elèctrica Pintó.
Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com