Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

Fòrum Aigua

1a JORNADA TÈCNICA DE L'AIGUA

Dimecres 6 d'octubre

Horari: 9-13h. Sala d'Actes

Clica aquí per accedir al vídeo de la jornada

La 1a Jornada Tècnica de l'Aigua neix amb l'objectiu de crear un espai compartit on poder trobar-nos empreses, entitats públiques i centres de recerca per parlar sobre el cicle integral de l'aigua. En els darrers anys hem trobat a faltar un espai més proper, una jornada presencial on reunir-nos, compartir experiències i conèixer les novetats del sector més properes, de quilòmetre 0.

PROGRAMA

9:00h Presentació institucional de la 1a Jornada Tècnica de l'Aigua. A càrrec del gerent de CONGIAC, Albert Testart i d'Antoni Ventura, gerent d'Aigües de Manresa.

9:15h INICI PRIMER BLOC (Xerrades de 20/25 minuts amb preguntes)

Circularitat - Dr. Xavier Martínez Lladó, director de la unitat d'aire, aigua i sòls d'Eurecat
Qualitat - Sra. Marta Oliveras Vila. Agència de Salut Pública de Catalunya
Digitalització - Dr. Xavier Amores Bravo, cluster manager del Catalan Water Partnership


10:45h INICI SEGON BLOC. Sis empreses de Catalunya ens presentaran solucions i propostes innovadores del sector en un format dinàmic.

AERIS

AERIS és una spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona constituïda per experts del grup de recerca GENOCOV amb la voluntat d'ajudar a indústries i entitats públiques a millorar la qualitat ambiental de les seves emissions. A més del desenvolupament de tecnologies "claus en mà" per al tractament d'aigües i gasos contaminants, AERIS porta a terme una important tasca investigadora. Des de 2015 AERIS ostenta el segell de PIME innovadora del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

BGEO

BGEO és una empresa amb més de 15 anys d'experiència implementant tot tipus de projectes GIS en codi obert. Aquesta tecnologia permet a les organitzacions optimitzar la gestió dels seus recursos sobre el territori. Empresa líder en implementacions de GISWATER, l'eina 100% open source per a la gestió del cicle integral de l'aigua. GISWATER és una tecnologia extraordinàriament potent al servei dels ajuntaments i les empreses concessionàries dels serveis d'aigua i de sanejament. Els nostres clients poden anar molt més lluny amb el nostre acompanyament.

BLUEPHAGE

Una spin-off de la Universitat de Barcelona nascuda el 2016. La nostra missió és augmentar i millorar el control microbiològic de l'aigua mitjançant indicadors virals proporcionant kits fàcils d'utilitzar, ràpids, senzills, fiables i econòmics per analitzar els colifags, garantint així aigua segura per a un món millor.

CREATECH 360º

Createch360º és una empresa tecnològica que proporciona a les instal·lacions d'aigües i aigües residuals una plataforma d'intel·ligència operativa que aporta solucions de control intel·ligent en temps real, monitorització avançada i sistemes d'ajuda a la decisió per reduir les despeses operatives, millorant la fiabilitat i garantint els paràmetres de qualitat.

E-WATTS

Empresa especialitzada en tecnologia Electroquímica amb més de 30 anys d'experiència. Desenvolupament de noves tecnologies (R+D, patents tecnològiques) i projectes d'enginyeria enfocats al tractament/recuperació d'aigües de procés, aigües residuals, regeneració de solucions de rentada de gasos, minimització i valorització de residus i producció o cogeneració d'Hidrogen.

WE&B

Mitjançant un enfocament transversal, WE&B integra sistemes socials i empresarials per resoldre problemes ambientals complexos. La contribució única de WE&B rau en la seva capacitat per involucrar tots els grups d'interès rellevants de les comunitats (enfocament ascendent) als responsables polítics per abordar conjuntament la complexitat dels problemes ambientals i oferir solucions específiques i professionals.

12:00h PARADA

12:30h INICI TERCER BLOC. Taula rodona sobre el llibre Aigua 3.0 a Catalunya, una visió calidoscòpica amb alguns dels seus autors.

13:00h CLAUSURA a càrrec del regidor de Ciutat Verda de l'Ajuntament de Manresa, Pol Huguet Estrada

13:15h INICI NETWORKING

Vols conèixer més a fons alguna de les propostes presentades en el segon bloc? A l'hora de fer la inscripció (el formulari estarà disponible en breu) escriu-nos quina empresa t'agradaria conèixer per ordre d'interès i concertarem una entrevista de 15 minuts amb ella durant aquesta estona.

Fundació Turisme i Fires de Manresa - C/ Castelladral 5-7. Palau Firal Ap. 559 - +34 93 877 63 13 - fira@firamanresa.com